Number of the records: 1
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2008 - 160 s. : il. ; 28 cm
ISBN 978-80-249-0970-7
rybí jídla
kuchařské recepty obrazové publikaceCall number B 48.359 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Ryby / [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf] Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Ikar, 2008 Phys.des. 160 s. : il. ; 28 cm ISBN 978-80-249-0970-7 National bibl. num. cnb001786036 Note Obsahuje rejstřík Original Fisch Subj. Headings rybí jídla Form, Genre kuchařské recepty * obrazové publikace Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.56 , (084.11) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Mezinárodní kuchyně nabízí rozmanitou přípravu ryb a mořských plodů. Středomořské, karibské a asijské způsoby přípravy obohatí český jídelníček výběrem toho nejlepšího z rybích kuchyní celého světa. Lososová paštika s krevetami, humrový salát s mátou, tuňákové carpaccio se sherry, vlažný salát z mořských plodů nebo závitky z platýse plněné roketou - rybu si můžeme vychutnat již jako předkrm. Chuťově pestré úpravy z různých zemí zazáří na každém stole. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1