Number of the records: 1  

Ham a mňam 3

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Novotný, Petr, 1947 srpen 6.- - Author
    Čes. vyd. 1. - Praha : Ottovo nakladatelství v divizi Cesty, 2002 - 120 s. : il.
    ISBN 80-7181-632-9 (váz.)
      Formáčková, Marie, - Author   Karkan, Eduard - Photographer   Pítrová, Lucie, - Illustrator
     jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 328.834
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Ham a mňam 3
    Title statementHam a mňam 3 : další pokračování nejlepších receptů z Dobrýho kafe na F1 / Petr Novotný ; [autorská spolupráce Marie Formáčková ; fotografie Eduard Karkan ... et al. ; kresby Lucie Pítrová]
    Main entry-name Novotný, Petr, 1947 srpen 6.- (Author)
    Edition statementČes. vyd. 1.
    Issue dataPraha : Ottovo nakladatelství v divizi Cesty, 2002
    Phys.des.120 s. : il.
    ISBN80-7181-632-9 (váz.)
    National bibl. num.cnb000891285
    NoteObsahuje rejstříky.
    Another responsib. Formáčková, Marie, 1952- (Author)
    Karkan, Eduard (Photographer)
    Pítrová, Lucie, 1964- (Illustrator)
    Subj. Headings jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Ham a mňam 3
    Do sbírky stále nadšeného sběratele receptů, přispívají svými nápady a recepty stovky diváků, posluchačů, čtenářů i populárních osobností a svěřují mu svá kulinářská tajemství. Z nich vybral autor 137 receptů na nejchutnější, nejpodivnější a nejodvážnější úpravy pokrmů. Každý recept obsahuje rozpis surovin a stručný návod na přípravu pokrmu. Krátkým textem doprovází každý recept i sám autor. Uvede jméno osoby, která mu svěřila návod na připravovanou lahůdku a pokrm květnatě doporučí. Publikaci doprovází i postřehy autora z dějin kulinářství a stolování, barevné fotografie pokrmů a ilustrace. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.