Number of the records: 1  

Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Lanská, Dagmar, 1931- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 - 168 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 978-80-86578-67-5
      Holubová, Šárka - Author
     angličtina  oborová terminologie  hotelnictví  gastronomie
     učebnice vysokých škol  pracovní sešity
    Call numberS 32.316/2
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 32.316/2   

    Title statementÚvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie. 2. část / Dagmar Lanská, Šárka Holubová
    Main entry-name Lanská, Dagmar, 1931- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007
    Phys.des.168 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-86578-67-5
    NoteNad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra jazyků
    Users/Intended Audience NoteUrčeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8
    Language noteAnglické resumé
    Another responsib. Holubová, Šárka (Author)
    Another responsib. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra jazyků (Other)
    Subj. Headings angličtina * oborová terminologie * hotelnictví * gastronomie
    Form, Genre učebnice vysokých škol * pracovní sešity
    Conspect811.111 - Angličtina
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 811.111 , 81'373.46 , 640.4 , 641/642 , (075.8) , (076.1)
    CountryČesko
    Languagečeština ; angličtina
    Document kindBOOKS
    Skriptum je určeno studentům oboru hotelnictví a klade si za cíl uvést studenty do problematiky odborného lexika používaného v oboru a zároveň je vybavit potřebnými znalostmi gramatických struktur nezbytných k věcně i jazykově správnému ústnímu a písemnému projevu. Skriptum část I. je určeno studentům na začátečnické až mírně pokročilé úrovni jak v denní tak i kombinované formě studia. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.