Number of the records: 1
Ryby a mořské plody
1. vyd. - Praha : Svojtka & Co., 2007 - 320 s. : il. ; 30 cm
ISBN 978-80-7352-804-1
rybí jídla gastronomie mořské plody
příručky obrazové publikaceCall number B 48.128 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Ryby a mořské plody / [překlad z německého jazyka Jitka Koubková, Martin Sobkuljak, Jan Šindelka] Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Svojtka & Co., 2007 Phys.des. 320 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7352-804-1 National bibl. num. cnb001761230 Note Obsahuje rejstřík Subj. Headings rybí jídla * gastronomie * mořské plody Form, Genre příručky * obrazové publikace Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 641.55:637.56 , (084.11) , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V této knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak mořských ryb, který je určen nejen pro domácí a „kuchtíky“, ale i pro profesionální kuchaře. Série fotografií zobrazují názorně krok za krokem, jak se jednotlivé druhy ryb správně zbavují šupin, kuchají a porcují. Kniha vás také seznámí se světem nejrůznějších mušlí a šneků a získáte v ní užitečné informace o jejich nákupu i uchovávání. A hlavně – fotografie přibližují detailní postupy, jak si s těmito mořskými delikatesami poradit v kuchyni i u stolu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1