Number of the records: 1
SYS 0049308 LBL 00970nam^a2200277^a^4500 003 CZ-CbJVK 005 20210107130600.7 007 ta 008 071120s2007----xr-ab--e------001-0-cze-- 015 $a cnb001746972 020 $a 978-80-7209-994-8 (brož.) 035 $a (OCoLC)190778340 040 $a ABA001 $b cze $d BOA001 041 1-
$a cze $h eng 043 $a e-fr--- 072 -7
$a 637 $x Živočišné produkty $9 24 $2 Konspekt 080 $a (44) $2 MRF 080 $a 637.3 $2 MRF 080 $a (031) $2 MRF 100 1-
$a Masui, Kazuko $7 mzk2007423803 $4 aut 245 10
$a Francouzské sýry / $c Kazuko Masui, Tomoko Jamada ; předmluva Joël Robuchon ; fotografie Johei Murujama ; [z anglického originálu ... přeložila Jiřina Stárková] 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b Slovart, $c 2007 300 $a 288 s. : $b barev. il., mapa ; $c 25 cm 490 1-
$a Velký ilustrovaný průvodce 500 $a Terminologický slovník 504 $a Obsahuje bibliografii a rejstřík 520 3-
$a Ideální průvodce při výběru a určování francouzských sýrů. Najdete zde více než 350 abecedně seřazených druhů sýra. Jednotlivé kategorie tvoří podobné sýry z téže skupiny nebo sýry téhož typu.Popis doplňují podrobnosti o místě a způsobu výroby, vzhledu, chuti a vůni příslušného druhu sýra. Údaje v rámečcích poskytují užitečné dodatkové informace. Výrazy použité v textu objasňuje stručný slovníček v závěru knihy. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788072099948 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a sýry $z Francie $7 ph116388 $2 czenas 650 07
$a výroba sýrů $z Francie $7 ph242468 $2 czenas 655 -7
$a encyklopedie $7 fd132201 $2 czenas 700 1-
$a Yamada, Tomoko $7 mzk2007423804 $4 aut 765 0-
$t Eyewitness companions - French cheeses $9 Česky 830 -0
$a Velký ilustrovaný průvodce 910 $a CBA001 FMT BK Citation
Number of the records: 1