Number of the records: 1
Masui, Kazuko - Author
Vyd. 1. - Praha : Slovart, 2007 - 288 s. : barev. il., mapa ; 25 cm
ISBN 978-80-7209-994-8 (brož.)
Velký ilustrovaný průvodce
Yamada, Tomoko - Author
sýry výroba sýrů
encyklopedieCall number C 328.149 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Title statement Francouzské sýry / Kazuko Masui, Tomoko Jamada ; předmluva Joël Robuchon ; fotografie Johei Murujama ; [z anglického originálu ... přeložila Jiřina Stárková] Main entry-name Masui, Kazuko (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Slovart, 2007 Phys.des. 288 s. : barev. il., mapa ; 25 cm ISBN 978-80-7209-994-8 (brož.) National bibl. num. cnb001746972 Edition Velký ilustrovaný průvodce Note Terminologický slovník Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Original Eyewitness companions - French cheeses Another responsib. Yamada, Tomoko (Author)
Subj. Headings sýry - Francie * výroba sýrů - Francie Form, Genre encyklopedie Conspect 637 - Živočišné produkty UDC (44) , 637.3 , (031) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Document kind BOOKS Ideální průvodce při výběru a určování francouzských sýrů. Najdete zde více než 350 abecedně seřazených druhů sýra. Jednotlivé kategorie tvoří podobné sýry z téže skupiny nebo sýry téhož typu.Popis doplňují podrobnosti o místě a způsobu výroby, vzhledu, chuti a vůni příslušného druhu sýra. Údaje v rámečcích poskytují užitečné dodatkové informace. Výrazy použité v textu objasňuje stručný slovníček v závěru knihy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1