Number of the records: 1  

Tradiční čínská medicína

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Wang, Lihua - Author
    Vyd. 1. - Olomouc : Fontána, [2007?] - 256 s. : il.
    ISBN 978-80-7336-395-6 (váz.)
     čínské lékařství
     příručky
    Call numberC 327.688
    Umístění 615.8 - Fyzioterapie obecně. Alternativní medicína
    Tradiční čínská medicína
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 327.688   

    Title statementTradiční čínská medicína : rady a recepty : receptář ověřených tradičních prostředků pro zdraví a kondici od A do Z / Lihua Wang ; [z anglického originálu ... přeložil Michal Šubrt]
    Main entry-name Wang, Lihua (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataOlomouc : Fontána, [2007?]
    Phys.des.256 s. : il.
    ISBN978-80-7336-395-6 (váz.)
    National bibl. num.cnb001791818
    OriginalChinese home remedies
    Subj. Headings čínské lékařství
    Form, Genre příručky
    Conspect615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
    UDC 615.8(315) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru615.8 - Fyzioterapie obecně. Alternativní medicína
    Document kindBOOKS
    Tradiční čínská medicína
    Pokladnice čínské lidové medicíny – více jak 1 000 účinných receptů a informací pro řešení každodenních zdravotních problémů. Rady a recepty tradiční čínské medicíny přinášejí výjimečnou sbírku lidových receptů z nejproslulejší léčitelské tradice světa. Pacienti, kteří se k těmto prostředkům prověřeným staletími obracejí, bývají nezřídka překvapeni, jak rychle se lze zbavit problémů, které je trápí týdny či měsíce! Napadlo by vás například, že před chřipkou vás ochrání cucání slané olivy? Že krvácení z nosu lze rychle zastavit zaháknutím ukazováčků? Že svědění vás zbaví přiložený plátek obyčejného jablka? Že vysoký krevní tlak se dá léčit vařeným banánem či arašídy s octem? Nebo že na namožený sval je nejlépe přiložit syrové maso? Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.