Number of the records: 1
Lexikon grilování
Kimpel, Roger - Author
2. vyd. - Dobřejovice : Rebo Productions, 2007 - 304 s. : il.
ISBN 80-7234-597-4
Hackstein, Yara - Author
grilovaná jídla grilování
kuchařské receptyCall number C 327.053 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Grilování Title statement Lexikon grilování : základy grilování, nejlepší recepty z celého světa / Roger Kimpel, Yara Hackstein ; [z německého originálu ... přeložila Helena Dupaľová] Main entry-name Kimpel, Roger (Author) Edition statement 2. vyd. Issue data Dobřejovice : Rebo Productions, 2007 Phys.des. 304 s. : il. ISBN 80-7234-597-4 National bibl. num. cnb001653259 Note Obsahuje rejstříky Original Dumonts kleines Lexikon grillen Another responsib. Hackstein, Yara (Author)
Subj. Headings grilovaná jídla * grilování Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.526.3 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Grilování Document kind BOOKS Kniha vám představí pět "grilovacích velmocí", které zastupují speciality nejen z nejdůležitějších oblastí Evropy, ale i ze Spojených států amerických a z Asie. Najdete zde recepty na vynikající pokrmy, které se k sobě hodí - tedy nejen ryby a maso, ale i teplé přílohy a čerstvé saláty. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1