Number of the records: 1  

Hygiene der Fleischgewinnung

  1. book

    book


     Farchmin, Günter - Author
    1. Aufl. - Jena : Gustav Fischer, 1978 - 134 s. : obr. a grafy ; 22 cm
      Beutling, Dorothea - Author
     hygiena potravin  zpracování masa
     příručky
    Call numberC 214.661
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 214.661   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementHygiene der Fleischgewinnung
    Main entry-name Farchmin, Günter (Author)
    Edition statement1. Aufl.
    Issue dataJena : Gustav Fischer, 1978
    Phys.des.134 s. : obr. a grafy ; 22 cm
    Another responsib. Beutling, Dorothea (Author)
    Subj. Headings hygiena potravin * zpracování masa
    Form, Genre příručky
    Conspect614 - Veřejné zdraví a hygiena
    UDC 637.5.03 , 614.31 , (035)
    CountryNěmecko
    Languageněmčina
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.