Number of the records: 1  

Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    3. vyd. - Beroun : Newsletter, 2007 - 110 s. ; 23 cm
    ISBN 978-80-7350-050-4 (brož.)
     hygiena stravovacích služeb
     právní předpisy  komentáře
    Call numberC 326.418
    Umístění 351 - Úkoly a oblasti veřejné správy
    Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 326.418   
    Lidická ( studovna ) jen prezenčněC 326.418 v1   

    Title statementNové předpisy pro hygienu veřejného stravování : pravidla dle legislativy EU, zákon o ochraně veřejného zdraví, hygienické požadavky, vysvětlivky k nové vyhlášce
    Edition statement3. vyd.
    Issue dataBeroun : Newsletter, 2007
    Phys.des.110 s. ; 23 cm
    ISBN978-80-7350-050-4 (brož.)
    National bibl. num.cnb001795151
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy
    Subj. Headings hygiena stravovacích služeb - Česko
    Form, Genre právní předpisy * komentáře
    Conspect351 - Úkoly veřejné správy, správní opatření, legislativa
    UDC 351.757 , 613/614:640.4/.5 , (437.3) , (094.5) , (0.072)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru351 - Úkoly a oblasti veřejné správy
    Document kindBOOKS
    Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování
    Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování. Úspěšný titul, který vychází již ve čtvrtém vydání, zahrnuje soubor předpisů potřebných pro management a zaměstnance provozoven: zákon o ochraně veřejného zdraví, platné znění novelizované vyhlášky č. 137/200 Sb., tři přímo účinná nařízení Evropského parlamentu, Rady a Komise a pracovní dokumenty EU, které dávají provozovatelům návod k dosažení mezinárodního hygienického standardu založeného na principech HACCP. Součástí publikace je obšírné vysvětlení změn v právní úpravě, novinek a praktická doporučení. Publikace je určena k prvnímu seznámení s novou problematikou pro široký okruh majitelů a zaměstnanců provozoven veřejného stravování. Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování od nakladatelství v kategorii za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování - 3.yd.. Soubor aktuálních předpisů (zákonů, vyhlášek a směrnic EU) týkající se hygieny pro majitele a personál hotelů, restaurací, výroben lahůdek a dalších provozů veřejného stravování. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.