Number of the records: 1
Le migliori ricette della cucina ceca
Salfellner, Harald, 1962- - Author
Praha : Vitalis, c2007 - 80 s. : il. (převážně barev.) ; 18 cm
ISBN 978-80-7253-251-3 (váz.)
česká jídla
kuchařské receptyCall number C 324.736 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Le migliori ricette della cucina ceca / Harald Salfellner Main entry-name Salfellner, Harald, 1962- (Author) Issue data Praha : Vitalis, c2007 Phys.des. 80 s. : il. (převážně barev.) ; 18 cm ISBN 978-80-7253-251-3 (váz.) National bibl. num. cnb001703538 Note Přeloženo pravděpodobně z němčiny Subj. Headings česká jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(437.3) , (083.12) Country Česko Language italština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1