Number of the records: 1  

Les meilleures recettes tcheques

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Salfellner, Harald, 1962- - Author
    Prag : Vitalis, 2007 - 79 s. : barev. il. ; 18 cm
    ISBN 97880-7253-253-7 (váz.)
     česká jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 325.210
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Les meilleures recettes tcheques
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 325.210   

    Title statementLes meilleures recettes tcheques / Harald Salfellner
    Main entry-name Salfellner, Harald, 1962- (Author)
    Issue dataPrag : Vitalis, 2007
    Phys.des.79 s. : barev. il. ; 18 cm
    ISBN97880-7253-253-7 (váz.)
    National bibl. num.cnb001703539
    NotePřeloženo z němčiny?
    Subj. Headings česká jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(437.1/.3) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagefrancouzština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    Les meilleures recettes tcheques
    To nejlepší z české kuchyně pro francouzsky hovořící hospodyňky. Zdroj anotace: Zbozi.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.