Number of the records: 1
České masné výrobky
Vyd. 4., dopl. - Tábor : OSSIS, 2006 - 108 s. ; 29 cm
ISBN 80-86659-10-0 (brož.), ISBN 978-80-86659-40-4 (dotisk 2013 : brož.)
masné výrobky uzeniny potravinářská technologie normy a standardy
kuchařské recepty příručkyCall number B 47.162 Umístění Title statement České masné výrobky Edition statement Vyd. 4., dopl. Issue data Tábor : OSSIS, 2006 Phys.des. 108 s. ; 29 cm ISBN 80-86659-10-0 (brož.) 978-80-86659-40-4 (dotisk 2013 : brož.) National bibl. num. cnb001664148 Note Terminologický slovník. Obsahuje rejstříky. Dotisk 2013 Subj. Headings masné výrobky - Česko * uzeniny - Česko * potravinářská technologie - Česko * normy a standardy - Česko Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 637.5+664.91/.95 , 637.523 , 663/664 , 006 , (437.3) , (083.12) , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 459 původních receptur, používaných v masném průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. Vraťte se ke kořenům českého uzenářského umění. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1