Number of the records: 1  

Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena

  1. SYSm0111236
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230517094721.4
    007
      
    ta
    008
      
    030619s2002----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb001197149
    020
      
    $a 80-903-234-0-5
    035
      
    $a (OCoLC)85085574
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    080
      
    $a 613.2 $2 MRF
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    100
    1-
    $a Jarolímková, Stanislava, $d 1947- $7 mzk2004217498 $4 aut
    245
    10
    $a Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena / $c Stanislava Jarolímková
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b EB, $c 2002
    300
      
    $a 109 s. : $b il.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    520
    3-
    $a Uvádí důvody, proč bychom měli tyto potraviny konzumovat v daleko větším množství, seznamuje se současnou nabídkou na trhu a radí, jak minimalizovat trávicí obtíže, které tyto potraviny mohou někdy působit. Každou kapitolu věnovanou jednotlivému produktu uzavírají recepty. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788090323407 $2 MLP
    650
    -7
    $a makrobiotika $7 ph122571 $2 czenas
    650
    -7
    $a racionální výživa $7 ph124968 $2 czenas
    650
    -7
    $a vaření $7 ph126998 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.