Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena
SYS
m0111236
LBL
00000nam-a22^^^^^3a-4500
003
CZ-CbJVK
005
20230517094721.4
007
ta
008
030619s2002----xr------------------cze--
015
$a cnb001197149
020
$a 80-903-234-0-5
035
$a (OCoLC)85085574
040
$a CBA001 $b cze
080
$a 613.2 $2 MRF
080
$a 641/642 $2 MRF
100
1-
$a Jarolímková, Stanislava, $d 1947- $7 mzk2004217498 $4 aut
245
10
$a Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena / $c Stanislava Jarolímková
250
$a 1. vyd.
260
$a Praha : $b EB, $c 2002
300
$a 109 s. : $b il.
504
$a Obsahuje bibliografii
520
3-
$a Uvádí důvody, proč bychom měli tyto potraviny konzumovat v daleko větším množství, seznamuje se současnou nabídkou na trhu a radí, jak minimalizovat trávicí obtíže, které tyto potraviny mohou někdy působit. Každou kapitolu věnovanou jednotlivému produktu uzavírají recepty. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788090323407 $2 MLP
650
-7
$a makrobiotika $7 ph122571 $2 czenas
650
-7
$a racionální výživa $7 ph124968 $2 czenas
650
-7
$a vaření $7 ph126998 $2 czenas
655
-7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas
655
-7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
910
$a CBA001
FMT
BK
Citation
Number of the records: 1
This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about
how we use cookies.