Number of the records: 1  

Pohostinství a gastronomie 1

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Brandes, Frank, 1968- - Author
    1. vydání - 180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
    ISBN 978-80-7563-773-4
      Harten, Heike - Author   Krödel, Conrad, - Author   Voll, Marco - Author   Wolffgang, Thomas - Author   Braná, Marie - Translator   Maliňáková, Marie, - Translator   Kadlecová, Kateřina - Translator   Běloušková Zemanová, Eliška, - Translator
     výživa člověka  potraviny  gastronomie
     učebnice středních škol
    Call numberB 62.672
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Pohostinství a gastronomie 1
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 62.672   

    Unifikovaný název Junge Koch/Die junge Köchin. Česky
    Údaje o názvuPohostinství a gastronomie 1 : učebnice pro SOŠ a SOU : v souladu s RVP SOV. Potraviny / autorky a autoři: Frank Brandes, Heike Harten, Conrad Krödel, Marco Voll, Thomas Wolffgang ; překlad: Marie Braná, Marie Maliňáková, Kateřina Kadlecová, Eliška Zemanová
    Část názvuPotraviny
    Obálkový názevPohostinství & gastronomie 1
    Záhlaví-jméno Brandes, Frank, 1968- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelPraha : Taktik, 2024
    Fyz.popis180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
    ISBN978-80-7563-773-4
    Číslo nár. bibl.cnb003664553
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Harten, Heike (Autor)
    Krödel, Conrad, 1978- (Autor)
    Voll, Marco (Autor)
    Wolffgang, Thomas (Autor)
    Braná, Marie (Překladatel)
    Maliňáková, Marie, 1972- (Překladatel)
    Kadlecová, Kateřina (Překladatel)
    Běloušková Zemanová, Eliška, 1994- (Překladatel)
    Předmět.hesla výživa člověka * potraviny * gastronomie
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 641/642 , 613.2 , 613.26/.29 , 663/664 , (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Pohostinství a gastronomie 1
    Učebnice pro střední školy věnovaná aktuálním poznatkům v oboru pohostinství. Učební text pokrývá témata výživy člověka a potravin. Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.