Number of the records: 1
Pohostinství a gastronomie 1
Brandes, Frank, 1968- - Author
1. vydání - 180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
ISBN 978-80-7563-773-4
Harten, Heike - Author Krödel, Conrad, - Author Voll, Marco - Author Wolffgang, Thomas - Author Braná, Marie - Translator Maliňáková, Marie, - Translator Kadlecová, Kateřina - Translator Běloušková Zemanová, Eliška, - Translator
výživa člověka potraviny gastronomie
učebnice středních školCall number B 62.672 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Unifikovaný název Junge Koch/Die junge Köchin. Česky Údaje o názvu Pohostinství a gastronomie 1 : učebnice pro SOŠ a SOU : v souladu s RVP SOV. Potraviny / autorky a autoři: Frank Brandes, Heike Harten, Conrad Krödel, Marco Voll, Thomas Wolffgang ; překlad: Marie Braná, Marie Maliňáková, Kateřina Kadlecová, Eliška Zemanová Část názvu Potraviny Obálkový název Pohostinství & gastronomie 1 Záhlaví-jméno Brandes, Frank, 1968- (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel Praha : Taktik, 2024 Fyz.popis 180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm ISBN 978-80-7563-773-4 Číslo nár. bibl. cnb003664553 Poznámky Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Harten, Heike (Autor)
Krödel, Conrad, 1978- (Autor)
Voll, Marco (Autor)
Wolffgang, Thomas (Autor)
Braná, Marie (Překladatel)
Maliňáková, Marie, 1972- (Překladatel)
Kadlecová, Kateřina (Překladatel)
Běloušková Zemanová, Eliška, 1994- (Překladatel)
Předmět.hesla výživa člověka * potraviny * gastronomie Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641/642 , 613.2 , 613.26/.29 , 663/664 , (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Druh dok. KNIHY Učebnice pro střední školy věnovaná aktuálním poznatkům v oboru pohostinství. Učební text pokrývá témata výživy člověka a potravin. Zdroj anotace: Národní knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1