Number of the records: 1  

Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Zajíc, Tomáš, 1985- - Author
    1. vydání - 38 stran : ilustrace, tabulky, grafy ; 21 cm
    ISBN 978-80-7514-011-1
    Edice metodik. Technologická řada ;
      Másílko, Jan, - Author   Mráz, Jan, - Author   Sampels, Sabine, - Author
     výživa živočichů  krmení ryb  krmiva  nutriční hodnota potravin  rybí maso
    rybí svalovina
     certifikované metodiky
    Call numberC 365.712
    Umístění
    Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 365.712 P   

    Title statementNová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa / T. Zajíc, J. Másílko, J. Mráz, S. Sampels
    Main entry-name Zajíc, Tomáš, 1985- (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationVodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014
    Phys.des.38 stran : ilustrace, tabulky, grafy ; 21 cm
    ISBN978-80-7514-011-1
    National bibl. num.cnb002775071
    Ser.statement/add.entry Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 156
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Másílko, Jan, 1984- (Author)
    Mráz, Jan, 1983 únor 17.- (Author)
    Sampels, Sabine, 1975- (Author)
    Another responsib. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod (Publisher)
    Subj. Headingsrybí svalovina
    Subj. Headings výživa živočichů * krmení ryb * krmiva * nutriční hodnota potravin * rybí maso
    Form, Genre certifikované metodiky
    Conspect639.2/.6 - Rybářství
    UDC 591.13 , 639.3.043 , 641.1 , 637.56 , (083.744)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.