Number of the records: 1  

Jak Kubík přestal být mlsný

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Nováková, Ivana, 1955- - Author
    1. vydání - 39 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
    ISBN 978-80-255-0975-3
    Rebo dětem
      Drobný, Libor, - Illustrator
     potraviny  stravování  racionální výživa
     populárně-naučné publikace  publikace pro děti
    Call numberB 55.051
    Umístění 664 - Potravinářství
    Jak Kubík přestal být mlsný
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníB 55.051 b   
    Suché Vrbné k vypůjčeníB 55.051 SV   
    Vltava k vypůjčeníB 55.051 Va   

    Údaje o názvuJak Kubík přestal být mlsný : výlet do země skřítků / ilustrace: Libor Drobný ; text: Ivana Nováková
    Část názvuVýlet do země skřítků
    Záhlaví-jméno Nováková, Ivana, 1955- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelČestlice : Rebo International CZ, 2015
    Fyz.popis39 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
    ISBN978-80-255-0975-3
    Číslo nár. bibl.cnb002702271
    Edice Rebo dětem
    Dal.odpovědnost Drobný, Libor, 1984- (Ilustrátor)
    Předmět.hesla potraviny * stravování * racionální výživa
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * publikace pro děti
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    0/9-053.2 - Literatura pro děti a mládež (naučná)
    MDT 663/664 , 613.2 , 640 , (0.062) , (0.053.2)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Druh dok.KNIHY
    Jak Kubík přestal být mlsný
    Kubík je prima kluk, jenže tuze zmlsaný. S jídlem zlobil odjakživa - doma, ve školce, a teď už i ve škole. Až se na to jeden skřítek nemohl dívat a vzal Kubu na výlet. Jen ať kluk vidí, kolik to stojí úsilí, než se jídlo dostane na talíř! Kniha plná dějových obrázků s doprovodným textem v bublinách nabízí dětem veselou výpravu za poznáním. Najdou tu spoustu informací a zajímavostí o jídle a o potravinách, a dozví se navíc o zodpovědném přístupu k vlastnímu zdraví a k celé planetě. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.