Number of the records: 1
Aschenbrandt, Karsten "Ted", 1971- - Author
České vydání první - 128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-7236-926-3
masné výrobky masitá jídla výroba potravin
kuchařské recepty příručkyCall number C 362.826 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Unifikovaný název Perfekte Würstchen. Česky Údaje o názvu Domácí klobásy : výroba, grilování, recepty / Karsten „Ted" Aschenbrandt Záhlaví-jméno Aschenbrandt, Karsten "Ted", 1971- (Autor) Údaje o vydání České vydání první Nakladatel Praha : Vašut, 2015 Fyz.popis 128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7236-926-3 Číslo nár. bibl. cnb002709882 Poznámky Terminologický slovník. Překlad © Alice Kavinová. Přeloženo z němčiny Předmět.hesla masné výrobky * masitá jídla * výroba potravin Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.5+664.91/.95 , 641.55:637.5 , 663/664 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké – existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Jejich výroba vůbec není složitá a máte-li ke kuchyni alespoň trochu vřelý vztah, určitě vás domácí klobásy začnou bavit. Specialista na grilování Karsten „Ted“ Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do klobásek patří a co raději ne, jaké náčiní budete při plnění klobás potřebovat a na co dávat pozor, abyste si na grilu připravili opravdu skvělé pochoutky. Výrobou domácích klobás vás budou provázet fotografie popisující pracovní postup „krok za krokem“. A protože bez praktického uplatnění by naše klobásová kuchařka nebyla úplná, najdete v ní i autorovy nejlepší recepty z klobás, jako třeba točený burger, klobásový špíz nebo klobásový koláč. Pro jednou zapomeňte na klobásu s chlebem a hořčicí a popusťte uzdu své fantazii! Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1