Number of the records: 1
Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu
book
Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2002 - 141 s.
ISBN 80-7305-428-0
Matyáš, Zdeněk, - Other
drůbež hygiena potravin potravinářský průmysl ryby veterinární hygiena zvěřina
učebnice vysokých školCall number S 28.118 Umístění Title statement Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.] Edition statement Vyd. 1. Issue data Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2002 Phys.des. 141 s. ISBN 80-7305-428-0 National bibl. num. cnb001177150 Note Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Another responsib. Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Other)
Another responsib. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie (Other)
Subj. Headings drůbež * hygiena potravin * potravinářský průmysl * ryby * veterinární hygiena * zvěřina Form, Genre učebnice vysokých škol UDC 614.3 , 614.9 , 636.09 , 637 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1