Number of the records: 1  

Produkce a využití triploidů u okounovitých ryb

  1. SYS1089699
    LBL
      
    01876nam-a2200493-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20211005134308.6
    007
      
    ta
    008
      
    210812s2021----xr-a---f------000-0-cze--
    015
      
    $a cnb003344751
    020
      
    $a 978-80-7514-097-5 $q (brožováno)
    035
      
    $a (OCoLC)1267679608
    040
      
    $a ABA001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 639.2/.6 $x Rybářství $9 24 $2 Konspekt
    080
      
    $a 597.556.331.1 $2 MRF
    080
      
    $a 639.3 $2 MRF
    080
      
    $a 639.2/.6+626.88 $2 MRF
    080
      
    $a (083.744) $2 MRF
    100
    1-
    $a Policar, Tomáš, $d 1975- $7 uzp2008428104 $4 aut
    245
    10
    $a Produkce a využití triploidů u okounovitých ryb / $c T. Policar, J. Křišťan, H.D. Dadras, M. Flajšhans
    250
      
    $a 1. vydání
    264
    -1
    $a Vodňany : $b Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, $c [2021]
    300
      
    $a 30 stran : $b ilustrace (převážně barevné) ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Edice metodik ; $v 179. $a Technologická řada
    500
      
    $a 200 výtisků
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie
    650
    07
    $a okounovití $7 ph123715 $2 czenas
    650
    07
    $a chov ryb $7 ph134819 $2 czenas
    650
    07
    $a akvakultura $7 ph698677 $2 czenas
    655
    -7
    $a certifikované metodiky $7 fd806827 $2 czenas
    700
    1-
    $a Křišťan, Jiří, $d 1983- $7 mzk2013782318 $4 aut
    700
    1-
    $a Dadras Asyabar, Hadiseh, $d 1982- $7 ola20201067475 $4 aut
    700
    1-
    $a Flajšhans, Martin, $d 1964- $7 xx0007184 $4 aut
    810
    2-
    $a Jihočeská univerzita. $b Fakulta rybářství a ochrany vod. $t Metodiky. $p Technologická řada ; $v 179
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.