Number of the records: 1
Kulinářské cesty po České republice
James, Dominic - Author
Rozšířené vydání - 657 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, mapy ; 27 cm
ISBN 978-80-906245-3-5
Kodras, Ondřej - Photographer Kulhavá, Iveta, - Photographer Fischerová, Ester, - Collaborator Jindřichová, Markéta - Collaborator
jídla restaurace pohostinská zařízení gastronomie
Česko
průvodce kuchařské receptyCall number C 381.049 Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Title statement Kulinářské cesty po České republice / autor Dominic James Holcombe ; fotografie Ondřej Kodras, Iveta Kulhavá ; spoluautoři Ester Fischerová, Markéta Jindřichová Main entry-name James, Dominic (Author) Edition statement Rozšířené vydání Publication Praha : Sand Dune, 2018 Phys.des. 657 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, mapy ; 27 cm ISBN 978-80-906245-3-5 National bibl. num. cnb003011310 Another responsib. Kodras, Ondřej (Photographer)
Kulhavá, Iveta, 1988- (Photographer)
Fischerová, Ester, 1992- (Collaborator)
Jindřichová, Markéta (Collaborator)
Subj. Headings jídla - Česko * restaurace - Česko * pohostinská zařízení - Česko * gastronomie - Česko * Česko - reálie Form, Genre průvodce * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , 640.43 , 640 , 641/642 , 913(437.3) , (437.3) , (036) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Document kind BOOKS Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha provází po restauracích, kavárnách, bistrech, cukrárnách, pivovarech, vinařstvích a dalších zajímavých místech a mapuje celé území republiky. Krásné snímky jsou doplněny textem o jednotlivých místech, který zachycuje nápaditost, techniky a zkušenosti, jež současní šéfkuchaři a restauratéři uplatňují v gastronomii. Publikace také obsahuje předmluvu nejznámějšího českého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, dále sbírku dvanácti jedinečných receptů od vybraných šéfkuchařů z jednotlivých regionů a blíže seznamuje čtenáře s českými výrobky a lokální produkcí. Kniha je výborným průvodcem nejen pro všechny gurmány a labužníky, ale také důkazem toho, že dnes najdeme ve všech koutech naší země úžasná místa nabízející kvalitní jídlo, pití a příjemnou atmosféru. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1