Number of the records: 1  

Normy studených jídel

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    3., přeprac. a dopl. vyd. - Praha : Vydavatelství obchodu., 1962 - 527 s. ; 8°
     studená jídla  normy a standardy
    Call numberC 43.058
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 43.058   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementNormy studených jídel
    Edition statement3., přeprac. a dopl. vyd.
    Issue dataPraha : Vydavatelství obchodu., 1962 (KNT)
    Phys.des.527 s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000689862
    Note10000 výt.
    Another responsib. Československo. Ministerstvo vnitřního obchodu
    Subj. Headings studená jídla * normy a standardy
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 006 , 641.84
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Příručka, určená závodům veřejného stravování a lahůdkářským výrobnám, uvádí u jednotlivých výrobků číslo a název normy, v přehledné tabulce druh a množství potravin potřebných na 10 kg nebo 100 porcí hotového výrobku a základní výrobní postup. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.