Number of the records: 1  

Přírodní látky a jejich biologická aktivita

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Vyd. 1. - Praha : Karolinum, 2010 - 653 s. : il. ; 23 cm
    ISBN 978-80-246-1801-2 (brož.)
      Opletal, Lubomír, - Editor   Skřivanová, Věra, - Editor
     biologicky aktivní látky  přírodní látky  krmiva  výživa zvířat
     kolektivní monografie
    Call numberC 358.422/2
    Umístění 576/577 - Cytologie. Biochemie. Biofyzika. Molekulární biologie
    Přírodní látky a jejich biologická aktivita
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 358.422/2   

    Title statementPřírodní látky a jejich biologická aktivita. Svazek 2, Využití látek pro ovlivnění fyziologických procesů hospodářských zvířat / editoři Lubomír Opletal, Věra Skřivanová
    Portion of titleVyužití látek pro ovlivnění fyziologických procesů hospodářských zvířat
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Karolinum, 2010
    Phys.des.653 s. : il. ; 23 cm
    ISBN978-80-246-1801-2 (brož.)
    National bibl. num.cnb002111305
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie a rejstřík
    Another responsib. Opletal, Lubomír, 1952- (Editor)
    Skřivanová, Věra, 1951- (Editor)
    Another responsib. Univerzita Karlova (Publisher)
    Subj. Headings biologicky aktivní látky * přírodní látky * krmiva * výživa zvířat
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
    UDC 577.1 , 577.1 , 636.085/.087 , 636.084.4 , (048.8:082)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201007/contents/nkc20102111305_1.pdf
    Ve volném výběru576/577 - Cytologie. Biochemie. Biofyzika. Molekulární biologie
    Document kindBOOKS
    Přírodní látky a jejich biologická aktivita
    Nutraceutika jsou skupinou komerčních potravinářských produktů, používaných v západní Evropě, USA a Japonsku, jež jsou známy již relativně dlouhou dobu. Nejedná se však ani o léčivé přípravky, ani o potravinu ve vlastním slova smyslu, ale o potravinu s příznivým působením na fyziologii člověka, která má často preventivní účinek vůči některým chorobám. Předkládaná monografie přináší základní informace z oblasti potravin pro zvláštní výživu, jež nejsou českým farmaceutům příliš známé, přičemž cílem publikace je rychle a operativně informovat farmaceuta o základních faktech týkajících se nutraceutik. Kniha je rozdělena do dvou částí: první zahrnuje úvod do tématu včetně nástinu legislativní problematiky a základního rozdělení nutraceutik, druhá část se pak zabývá jejich podrobnější systematikou. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.