Number of the records: 1  

Technologie anorganických pojiv II

  1. SYSm0291142
    LBL
      
    01496nam-a22004093a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20190328141039.7
    007
      
    ta
    008
      
    950609s1995----xr------------------cze-d
    015
      
    $a cnb000095187
    020
      
    $a 80-7080-225-1
    035
      
    $a (OCoLC)36602853
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    072
    -7
    $a 666 $x Sklářství. Keramika. Cement $9 19 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 621.742.48 $2 MRF
    080
      
    $a 667.621 $2 MRF
    080
      
    $a 691.5 $2 MRF
    080
      
    $a 666.91/.96 $2 MRF
    080
      
    $a 620.1 $2 MRF
    080
      
    $a 666.9 $2 MRF
    080
      
    $a 667 $2 MRF
    080
      
    $a 691 $2 MRF
    100
    1-
    $a Škvára, František, $d 1941- $7 jx20060602005 $4 aut
    245
    10
    $a Technologie anorganických pojiv II : $b užití maltovin, koroze cementu / $c František Škvára
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b VŠCHT, $c 1995
    300
      
    $a 184 s. : $b il., tab., grafy ; $c 29 cm
    500
      
    $a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická (Praha). Fakulta chemické technologie
    500
      
    $a Nad názvem: Ediční a audiovizuální centrum VŠCHT
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    -7
    $a koroze $7 ph121875 $2 czenas
    650
    -7
    $a maltoviny $7 ph228463 $2 czenas
    650
    -7
    $a pojiva (technika) $7 ph139200 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas
    710
    2-
    $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Fakulta chemické technologie $7 kn20020321361 $4 oth
    710
    2-
    $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Ediční a audiovizuální centrum $4 oth
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.