Number of the records: 1
Hodnocení a zpracování ryb
Ingr, Ivo, 1936-2016 - Author
1. vyd. - Brno : Vysoká škola zemědělská, 1994 - 106 s. : obr., tab., grafy ; 30 cm
ISBN 80-7157-115-6
potravinářský průmysl rybí maso ryby průmysl zpracování ryb
učebnice vysokých školCall number S 23.190 Umístění Title statement Hodnocení a zpracování ryb / Ivo Ingr Main entry-name Ingr, Ivo, 1936-2016 (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Brno : Vysoká škola zemědělská, 1994 Phys.des. 106 s. : obr., tab., grafy ; 30 cm ISBN 80-7157-115-6 National bibl. num. cnb000086584 Note Vydala: Vysoká škola zemědělská v Brně. Určeno pro posluchače AF Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Another responsib. Vysoká škola zemědělská v Brně (Publisher)
Subj. Headings potravinářský průmysl * rybí maso * ryby * průmysl zpracování ryb Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 637.56 , 637.5 , 639.2/.3 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1