Number of the records: 1
Víno
SYS 1245077 LBL 01688nam-a2200505-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231106223230.3 007 ta 008 150908s2015----xr-a---f------000-0-cze-- 015 $a cnb002729593 020 $a 978-80-86380-77-3 $q (vázáno) 035 $a (OCoLC)928739859 040 $a BOA001 $b cze $d ABA001 $e rda 041 0-
$a cze $b eng $b fre $b ger $b rus 072 -7
$a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $2 Konspekt $9 19 080 $a 663.2 $2 MRF 080 $a 663.25 $2 MRF 080 $a 543.6:663/664 $2 MRF 080 $a 614.31 $2 MRF 080 $a 642.63:663.21/.22 $2 MRF 080 $a (048.8:082) $2 MRF 100 1-
$a Fic, Vlastimil, $d 1925- $7 jn19981001109 $4 aut 245 10
$a Víno : $b analýza, technologie, gastronomie / $c Vlastimil Fic a kolektiv autorů 246 1-
$i Název v tiráži: $a Víno - analýza, technologie, gastronomie 250 $a 1. vydání 264 -1
$a Český Těšín : $b 2 THETA, $c 2015 300 $a 299 stran : $b ilustrace ; $c 25 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a 1000 výtisků 504 $a Obsahuje bibliografii 520 3-
$a Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má usnadňovat absolventům vstup do praxe, enologické a gastronomické a nově se vytvářející specializace enogastronoma. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086380773 $2 Web obalkyknih.cz 546 $a Anglické, francouzské, německé a ruské resumé 650 07
$a víno $7 ph116687 $2 czenas 650 07
$a výroba vína $7 ph292616 $2 czenas 650 07
$a analýza potravin $7 ph135544 $2 czenas 650 07
$a sommelierství $7 ph153453 $2 czenas 655 -7
$a kolektivní monografie $7 fd501537 $2 czenas 910 $a CBA001 FMT BK
Number of the records: 1