Number of the records: 1  

Snězte tu žábu!

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Tracy, Brian, 1944- - Author
    Přepracované vydání se dvěma novými kapitolami - 135 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7554-099-7
      Grygová, Bronislava, - Translator
     prokrastinace  sebeřízení  řešení problémů  výkonová motivace  úspěch
     příručky
    Call numberC 375.831
    Umístění 159.923 - Psychologie osobnosti
    Snězte tu žábu!
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 06.11.2024)C 375.831   

    Uniform title Eat that frog!. Česky
    Title statementSnězte tu žábu! : 21 skvělých rad, jak přestat s prokrastinací a udělat v co nejkratším čase co nejvíc / Brian Tracy ; z anglického originálu Eat that frog! 21 great ways to stop procrastinating and get more done in less time přeložila Bronislava Grygová
    Main entry-name Tracy, Brian, 1944- (Author)
    Edition statementPřepracované vydání se dvěma novými kapitolami
    PublicationOlomouc : ANAG, [2017]
    Copyright notice date©2017
    Phys.des.135 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7554-099-7 Kč 259,00
    National bibl. num.cnb002954742
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Another responsib. Grygová, Bronislava, 1959- (Translator)
    Subj. Headings prokrastinace * sebeřízení * řešení problémů * výkonová motivace * úspěch
    Form, Genre příručky
    Conspect159.92 - Vývojová psychologie. Individuální psychologie
    UDC 159.923.5:005.962.11 , 159.923.5 , 159.947.5:159.944 , 17.024.4 , 159.955 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru159.923 - Psychologie osobnosti
    Document kindBOOKS
    Snězte tu žábu!
    Tato kniha z oblasti time managementu přináší zcela nový pohled na efektivní využití času pomocí 21 jednoduchých pravidel, která používají úspěšní lidé po celém světě. Přestaňte odkládat nepříjemné úkoly a získejte... Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.