Number of the records: 1  

Crème brûlée a panna cotta

  1. SYS0711167
    LBL
      
    01591nam-a2200457-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200427140446.2
    007
      
    ta
    008
      
    151007s2016----xr-a---e------000-0-cze--
    015
      
    $a cnb002735687
    020
      
    $a 978-80-249-2976-7 $q (vázáno)
    035
      
    $a (OCoLC)958227344
    040
      
    $a OLA001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.822 $2 MRF
    080
      
    $a 641.85 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Sander, Jette $7 hka2016925859 $4 aut
    240
    10
    $a Crème brulée & Panna cotta. $l Česky
    245
    10
    $a Crème brûlée a panna cotta : $b svěží i hřejivé / $c Jette Sanderová ; fotografie Iris Kaczmarczyková ; z německého originálu Crème brulée & Panna cotta ... přeložil Rudolf Rada
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Ikar, $c 2016
    300
      
    $a 126 stran : $b barevné ilustrace ; $c 27 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    520
    3-
    $a Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024929767 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a předkrmy $7 ph117879 $2 czenas
    650
    07
    $a dezerty $7 ph114308 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Kaczmarczyk, Iris $7 xx0203647 $4 pht
    700
    1-
    $a Rada, Rudolf $7 mzk2004148499 $4 trl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.