Number of the records: 1
SYS 0711167 LBL 01591nam-a2200457-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20200427140446.2 007 ta 008 151007s2016----xr-a---e------000-0-cze-- 015 $a cnb002735687 020 $a 978-80-249-2976-7 $q (vázáno) 035 $a (OCoLC)958227344 040 $a OLA001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641.822 $2 MRF 080 $a 641.85 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Sander, Jette $7 hka2016925859 $4 aut 240 10
$a Crème brulée & Panna cotta. $l Česky 245 10
$a Crème brûlée a panna cotta : $b svěží i hřejivé / $c Jette Sanderová ; fotografie Iris Kaczmarczyková ; z německého originálu Crème brulée & Panna cotta ... přeložil Rudolf Rada 250 $a Vydání první 264 -1
$a Praha : $b Ikar, $c 2016 300 $a 126 stran : $b barevné ilustrace ; $c 27 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 336 $a statický obraz $b sti $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 520 3-
$a Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024929767 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a předkrmy $7 ph117879 $2 czenas 650 07
$a dezerty $7 ph114308 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Kaczmarczyk, Iris $7 xx0203647 $4 pht 700 1-
$a Rada, Rudolf $7 mzk2004148499 $4 trl 910 $a CBA001 FMT BK Citation
Number of the records: 1