Number of the records: 1  

Chutně při revmatismu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Müller, Sven-David, 1969- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2014 - 80 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-249-2443-4 (brož.)
    Pro zdraví
      Weißenberger, Christiane - Author
     revmatické nemoci  dietoterapie  dietní jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 358.385
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Chutně při revmatismu
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 358.385   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 358.385 a   

    Title statementChutně při revmatismu : recepty bez počítání kalorií a bez vážení / Sven-David Müller, Christiane Pfeufferová ; [z německého originálu ... přeložila Milada Burianová]
    Main entry-name Müller, Sven-David, 1969- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ikar, 2014
    Phys.des.80 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-249-2443-4 (brož.)
    National bibl. num.cnb002566708
    Edition Pro zdraví (Ikar)
    NoteObsahuje rejstřík
    OriginalGenussvoll essen bei Rheuma
    Another responsib. Weißenberger, Christiane (Author)
    Subj. Headings revmatické nemoci * dietoterapie * dietní jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 616-002.77 , 615.874.2 , 641.563 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    Chutně při revmatismu
    Farář Sebastian Kneipp kdysi řekl, že revmatismus je opravdu destruktivní živel mezi chorobami. Revmatické potíže je možné účinně mírnit správnou stravou. Seznamte se s nejnovějšími poznatky z výzkumu revmatismu a dietou k potlačování zánětlivých procesů. Část s recepty nabízí jídelníček speciálně upravený podle potřeb revmatiků, nicméně jistě nadchne celou rodinu. Méně grilujte, více jezte syrovou stravu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.