Number of the records: 1  

Tipología del español actual a la luz de la teoría de Vladimír Skalička

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Čermák, Petr, 1968- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Karolinum, 2009 - 231 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-246-1673-5 (brož.)
     španělština  typologie (lingvistika)
     monografie
    Call numberC 336.826
    Umístění 811.134 - Španělština. Portugalština
    Tipología del español actual a la luz de la teoría de Vladimír Skalička
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 336.826   

    Title statementTipología del español actual a la luz de la teoría de Vladimír Skalička / Petr Čermák
    Main entry-name Čermák, Petr, 1968- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Karolinum, 2009
    Phys.des.231 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-246-1673-5 (brož.)
    National bibl. num.cnb002007798
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Language noteČeské resumé
    Another responsib. Univerzita Karlova (Publisher)
    Subj. Headings španělština * typologie (lingvistika)
    Form, Genre monografie
    Conspect811.134 - Iberorománské jazyky
    UDC 811.134.2 , 81'44 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagešpanělština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/200911/contents/nkc20092007798_1.pdf
    Ve volném výběru811.134 - Španělština. Portugalština
    Document kindBOOKS
    Tipología del español actual a la luz de la teoría de Vladimír Skalička
    Práce představuje španělskému publiku dosud zcela neznámou typologickou teorii významného představitele Pražského lingvistického kroužku Vladimíra Skaličky. Činí tak dvojím způsobem: popisem základních principů této teorie a její aplikací na současnou španělštinu. Aplikace na konkrétní jazyk umožňuje vyjádřit se dílčím způsobem k platnosti některých Skaličkových závěrů a ukázat, proč je Skaličkovo přemýšlení o jazyce zajímavé i pro dnešní lingvistiku. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.