Number of the records: 1  

Esprit Fleschiers Lob- u. Trauerreden Nebst einigen moralischen Reden dieses berühmten Verfassers

  1. Esprit Fleschiers Lob- u. Trauerreden Nebst einigen moralischen Reden dieses berühmten Verfassers

    book


     Fléchier, Esprit, 1632-1710 - Author
    Zweyte und verbesserte Auflage - Liegnitz : Verlegts David Siegert, 1759 - [6], 368, [2 vacat] s. : 8°
      Bierling, Friedrich Immanuel, - Translator   Siegert, David, - Publisher
    Call numberSC 349/3
    BranchPlaceInfoSignature
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 349/3   

    Title statementEsprit Fleschiers Lob- u. Trauerreden Nebst einigen moralischen Reden dieses berühmten Verfassers. Dritter Theil / aus dem Französischen überstzt von F.I.B. [i.e. Friedrich Immanuel Bierling]
    Varying form of titleLob- und Trauerreden
    Main entry-name Fléchier, Esprit, 1632-1710 (Author)
    Edition statementZweyte und verbesserte Auflage
    Issue dataLiegnitz : Verlegts David Siegert, 1759
    Phys.des.[6], 368, [2 vacat] s. : 8°
    NoteNa titulní straně mědiryt. signet . Vlysy, linky z ozdůbek, viněty, rytinky u iniciál na začátku textu předmluvy a na s. 1; živá záhlaví, marginálie, signatury, kustody
    Ownership hist.Na titulní straně nečitelné kulaté razítko
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: SC 341/3
    Binding inf.Vazba celokožená z hnědé mramorované kůže na lepenkových deskách, šití na 5 pravých vazů, hřbet zdoben zlaceným slepotiskem, červená celoplošná ořízka. Na hřbetu hnědý štítek s vytlačeným zlaceným jménem autora a titulem "Flesch Reden" a podobný zelený štítek s číslem svazku. Místy odřeno, hřbetní štítky poškozeny
    Another responsib. Bierling, Friedrich Immanuel, činný 18. století (Translator)
    Siegert, David, -1773 (Publisher)
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    CountryPolsko
    Languageněmčina
    Document kindRare books
    Supplementstaré tisky
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.