Number of the records: 1  

Diety při onemocnění celiakií (nesnášenlivost lepku)

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Starnovská, Tamara, 1957- - Author
    Praha : Sdružení MAC, 1999 - 31 s. ; 21 cm
    ISBN 80-86015-44-0
    Diety pro nejčastější choroby ;
      Pozler, Oldřich, - Author of introduction
     dietoterapie  bezlepková dieta  celiakie
     brožury
    Call numberC 293.847
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Diety při onemocnění celiakií (nesnášenlivost lepku)
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 293.847   

    Title statementDiety při onemocnění celiakií (nesnášenlivost lepku) : recepty, rady lékaře / [Tamara Starnovská ; předmluva Oldřich Pozler]
    Varying form of titleRecepty, rady lékaře
    Main entry-name Starnovská, Tamara, 1957- (Author)
    Issue dataPraha : Sdružení MAC, 1999
    Phys.des.31 s. ; 21 cm
    ISBN80-86015-44-0
    National bibl. num.cnb000662785
    Edition Diety pro nejčastější choroby
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje rejstřík základních použitých potravin
    Another responsib. Pozler, Oldřich, 1950-2013 (Author of introduction)
    Subj. Headings dietoterapie * bezlepková dieta * celiakie
    Form, Genre brožury
    Conspect615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
    UDC 615.874.2 , 641.563 , 616.341-008.1 , (041)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    Diety při onemocnění celiakií (nesnášenlivost lepku)
    V úvodním slově lékař-specialista rozebírá podstatu onemocnění, jeho příznaky a nutnost změny životosprávy. Následuje tabulka doporučených a zakázaných potravin a 60 receptů na teplá i studená dietní jídla, které sestavila vrchní dietní sestra Fakultní Thomayerovy nemocnice. Recepty označené DIA jsou vhodné i pro nemocné cukrovkou. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.