Number of the records: 1
Jak se upravují ryby
Nové Město nad Metují : Agentura Fox, 2003 - 81 s. : barev. il. ; 29 cm
ISBN 80-86248-18-6
Pohunek, Milan, - Translator
rybí jídla
kuchařské receptyTitle statement Jak se upravují ryby / [z německého originálu ... přeložil Milan Pohunek] Issue data Nové Město nad Metují : Agentura Fox, 2003 Phys.des. 81 s. : barev. il. ; 29 cm ISBN 80-86248-18-6 National bibl. num. cnb001300407 Note Zvláštní číslo časopisu Fisch und Fang Original Bratfisch und mehr- Another responsib. Pohunek, Milan, 1929-2007 (Translator)
Related item Fisch und Fang
Subj. Headings rybí jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.56 , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Related item Fisch und Fang Kniha je rozdělena do několika částí, z nichž první se zabývá přípravou ryby pro kuchyňský stůl nebo uskladnění, druhá popisuje tradiční i méně známé úpravy ryb při pečení, smažení, dušení či zapékání i přípravu náročnějších pokrmů, jako jsou nádivky či paštiky. Poslední část je věnována specialitám, jako je marinování, grilování či uzení. Veškeré přípravy rybích jídel a přehledy postupů jsou provázeny barevnou fotografickou dokumentací. Autoři textů jsou rybáři a profesionální kuchaři současně. Z jejich pohledu kniha obsahuje rady, které umožní, aby cenné látky obsažené v rybách zůstaly zachovány. Kniha je určená především milovníkům rybí kuchyně. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
Bunting, Phil - Author
Vydání první - 32 nečíslovaných stran : barevné ilustrace ; 28 cm
ISBN 978-80-242-7340-2
Pikola
Dubcová, Dominika - Translator
mikrobiologie viry bakterieLoading…
Number of the records: 1