Number of the records: 1
Steaky
Gayler, Paul - Author
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2011 - 142 s. : barev. il. ; 24 cm
ISBN 978-80-249-1633-0
Cassidy, Peter - Photographer
masitá jídla
kuchařské receptyCall number C 399.448 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Steaky : od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou / Paul Gayler ; fotografie Peter Cassidy ; [z anglického originálu ... přeložila Veronika Zemanová] Záhlaví-jméno Gayler, Paul (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Ikar, 2011 Fyz.popis 142 s. : barev. il. ; 24 cm ISBN 978-80-249-1633-0 Číslo nár. bibl. cnb002194833 Originál Steak Dal.odpovědnost Cassidy, Peter (Fotograf)
Předmět.hesla masitá jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.5 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň propečení, dobře grilovat, smažit či připravit klasické pečeně. Více než 75 jídel z různých druhů hovězího – pokrmy na každou sezonu, od rodinných barbecue až po jednotlivé chody pro gurmety s výběrem lahodných omáček, marinád i studených ochucených másel. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1