Number of the records: 1  

Bylinky

  1. SYS0586197
    LBL
      
    01122nam-a2200373-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200316001717.1
    007
      
    ta
    008
      
    150626s2015----xr-a---e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002706187
    020
      
    $a 978-80-87575-42-0 $q (vázáno) : $c Kč 299.00
    035
      
    $a (OCoLC)928738194
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.885 $2 MRF
    080
      
    $a 635.7 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    245
    00
    $a Bylinky
    264
    -1
    $a Praha : $b Burda Praha, spol.s r.o., $c 2015
    300
      
    $a 158 stran : $b barevné ilustrace ; $c 25 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Apetit
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí, tymián do koláče, koriandr do kari Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty i tipy, jak zachytit chuť a vůni bylin na zimu. A jako bonus nabízíme kapitolu s pokrmy s jedlými květy a divokým býlím. S námi si vaření užijete! $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788087575420 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a koření $7 ph115004 $2 czenas
    650
    07
    $a kořeninové rostliny $7 ph115001 $2 czenas
    650
    07
    $a jídla $7 ph114847 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    830
    -0
    $a Apetit (Burda)
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.