Number of the records: 1
Porovnání zastoupení mastných kyselin v bílé svalovině užitkových hybridů Ropšínského kapra
article
Zajíc, Tomáš, 1985- - Author
Mráz, Jan, - Author Kocour, Martin, - Author Picková, Jana, - Author
Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický
rybí maso kapři mastné kyseliny vědecký výzkum
Vodňany (Česko)
článkyTitle statement Porovnání zastoupení mastných kyselin v bílé svalovině užitkových hybridů Ropšínského kapra = White muscle fatty acid composition of different crossbreds of Ropsha scaly carp / T. Zajíc, J. Mráz, M. Kocour, J. Picková Par.title White muscle fatty acid composition of different crossbreds of Ropsha scaly carp Main entry-name Zajíc, Tomáš, 1985- (Author) Phys.des. ilustrace Note 4 grafy, 1 tabulka Internal Bibliographies/Indexes Note Bibliografie na straně 28-30 Language note Anglické resumé Another responsib. Mráz, Jan, 1983 únor 17.- (Author)
Kocour, Martin, 1975- (Author)
Picková, Jana, 1954- (Author)
Source document Bulletin VÚRH Vodňany. -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 48, č. 4 (2012), s. 21-30. Subj. Headings Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický * rybí maso * kapři * mastné kyseliny * vědecký výzkum - Česko * Vodňany (Česko) Form, Genre články Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 639.21:597.551.2 , (437.31-13) , 001.891 , 547.29+547.39 , 577.115.3 , 665.12 , 637.56 , (437.319) Country Česko Language čeština Document kind ARTICLES References - Source document Loading…
Number of the records: 1