Number of the records: 1  

Bakalářská práce

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Francírek, František - Author
    Vyd. 2. - Praha : Ingenio et Arti, 2013 - 62, 51 s. : il., formuláře ; 30 cm
    ISBN 978-80-905287-2-7
     bakalářské práce  vysokoškolské studium
     metodické příručky
    Call numberB 54.876
    Umístění 378 - Vysoké školství
    Bakalářská práce
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 54.876   

    Title statementBakalářská práce : co, jak a proč připravit, zpracovat, napsat a zhodnotit (obhájit) / František Francírek
    Spine TitleBakalářská práce - co, jak a proč + skicák
    Main entry-name Francírek, František (Author)
    Edition statementVyd. 2.
    Issue dataPraha : Ingenio et Arti, 2013
    Phys.des.62, 51 s. : il., formuláře ; 30 cm
    ISBN978-80-905287-2-7
    National bibl. num.cnb002436469
    NoteText skicáku tištěn zvratmo
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Subj. Headings bakalářské práce * vysokoškolské studium
    Form, Genre metodické příručky
    Conspect378 - Vysoké školy
    UDC 378.22 , 378.14 , (072)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru378 - Vysoké školství
    Document kindBOOKS
    Bakalářská práce
    Absolventská práce - Co, jak a proč připravit, zpracovat, napsat a zhodnotit (obhájit) - František Francírek - Interaktivní učební příručka s názvem Absolventská práce. Co, jak a proč připravit, zpracovat, napsat a zhodnotit (obhájit) je určena studentům vyšších odborných škol a jejich pedagogům. Přehledným a stručným způsobem vysvětluje posloupnost jednotlivých etap zásadních pro vznik závěrečné kvalifikační práce, stejně jako souvislosti mezi nimi. Studenty si jistě získá svým nápaditým designem i tím, že je sama psaná ve formátu absolventské práce. Cílem příručky je nejen srozumitelné vysvětlení klíčových momentů, ale hlavně hlubší porozumění hodnotám, které studentovi práce přináší. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.