Number of the records: 1  

Chutně pro diabetiky

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Müller, Sven-David, 1969- - Author
    Vyd. 2. - Praha : Ikar, 2013 - 96 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-249-2099-3 (váz.)
    Pro zdraví
      Weißenberger, Christiane - Author   Stočesová, Lydie - Translator
     diabetes mellitus  dietoterapie  dietní jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 356.812
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Chutně pro diabetiky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 356.812   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 356.812 SV   

    Title statementChutně pro diabetiky : optimální způsob stravování pro nemocné s cukrovkou / Sven-David Müller, Christiane Pfeufferová ; [z německého originálu ... přeložila Lydie Stočesová]
    Portion of titleOptimální způsob stravování pro nemocné s cukrovkou
    Main entry-name Müller, Sven-David, 1969- (Author)
    Edition statementVyd. 2.
    Issue dataPraha : Ikar, 2013
    Phys.des.96 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-249-2099-3 (váz.)
    National bibl. num.cnb002437226
    Edition Pro zdraví (Ikar)
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Weißenberger, Christiane (Author)
    Stočesová, Lydie (Translator)
    Subj. Headings diabetes mellitus * dietoterapie * dietní jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 616.379-008.64 , 613.2.03 , 641.563 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    Chutně pro diabetiky
    Už po staletí hraje výživa hlavní roli při léčbě nemocí. Téměř bezvýhradně to platí pro pacienty s cukrovkou I. a II. typu. Diabetes a přísná finančně náročná dieta – tato časy jsou za námi. Strava diabetika se přibližuje obecně doporučované racionální výživě pro každého z nás. Všechny recepty jsou vhodné pro obě formy diabetu, neobsahují cukr, mají relativně nízký obsah tuků, jsou bohaté na vlákninu, vitaminy a minerální látky. 30 rad lékaře pomůže pacientům respektovat důležitost výživy a nastolit v ní změny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.