Number of the records: 1  

O labužnictví


  1.  Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 - Author
    Vydání druhé, upravené - 347 stran ; 20 cm
    ISBN 80-7106-111-5
      Kuťáková, Eva, - Translator   Monselet, Charles, - Author of introduction   Vimr, Vladimír, - Artist   Zachystalová, Rafaela, - Translator
     chuť  gastronomie  poživatiny
     úvahy
    Call numberC 280.755
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    O labužnictví
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 280.755   

    Uniform title Physiologie du goût. Česky
    Title statementO labužnictví : fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin ; z francouzského originálu Physiologie du goût přeložila Rafaela Zachystalová ; předmluvu napsal Charles Monselet ; latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková ; obálku a grafickou úpravu navrhl Vladimír Vimr
    Portion of titleFyziologie chuti
    Main entry-name Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Author)
    Edition statementVydání druhé, upravené
    PublicationPraha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 1994
    Phys.des.347 stran ; 20 cm
    ISBN80-7106-111-5 Kč 105,00
    National bibl. num.cnb000090343
    NoteObsahuje ediční poznámku
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy
    Language notePřeloženo z francouzštiny a latiny
    Another responsib. Kuťáková, Eva, 1937- (Translator)
    Monselet, Charles, 1825-1888 (Author of introduction)
    Vimr, Vladimír, 1954- (Artist)
    Zachystalová, Rafaela, 1879- (Translator)
    Subj. Headings chuť * gastronomie * poživatiny
    Form, Genre úvahy
    Conspect821-1/-8 - Literatura různých forem a žánrů
    UDC 641/642 , 613.2 , 840-991
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    O labužnictví
    Dílo z 18. století o potěšení z dobrého jídla. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.