Number of the records: 1
Destilace - jak na to
Hyde, Aaron - Author
223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-276-0743-3
Březáková, Hana, - Translator Hálek, David, - Translator Koubek, Jan - Translator Pavlová, Zuzana, - Translator
pálenky palírenství výroba alkoholických nápojů
příručkyCall number C 416.535 Umístění 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje Uniform title How to distill. Česky Title statement Destilace - jak na to : od návrhu pálenky a kvašení až po metody zrání / Aaron Hyde ; z anglického originálu How to distill ... přeložili Hana Březáková, David Hálek, Jan Koubek a Zuzana Pavlová Main entry-name Hyde, Aaron (Author) Publication V Praze : Slovart, 2023 Phys.des. 223 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-276-0743-3 National bibl. num. cnb003545697 Note Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Another responsib. Březáková, Hana, 1961- (Translator)
Hálek, David, 1991- (Translator)
Koubek, Jan (Translator)
Pavlová, Zuzana, 1978- (Translator)
Subj. Headings pálenky * palírenství * výroba alkoholických nápojů Form, Genre příručky Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 663.551.5 , 641.87:663.52 , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje Document kind BOOKS Tato kniha má jasně vytyčený cíl: naučit vás destilovat! Ať už je pro vás destilování úplnou novinkou, nebo už máte za sebou první úspěchy, ale chcete se naučit víc, povede vás na další cestě. Chcete získat podrobnější a jasnější instrukce pro svou první destilaci? Nebo jste pokročilejší destilatér, který se chce dozvědět víc a zdokonalit své řemeslo? Zvolili jste správně. Odborník v oboru Aaron Hyde v této knize vysvětluje, jak a proč probíhají klíčové procesy od rmutováním a kvašení, přes destilaci až po zrání a míchání destilátů. Uvnitř knihy najdete popis destilace nejjednodušším způsobem se zaměřím na její praktické provedení, včetně upozornění na tradované nesmysly, polopravdy, na to, co se povídá, a co je skutečně pravdivé a důležité. Dozvíte se základní informace o procesu destilace, získáte potřebné znalosti nejen o teorii, ale také o konstrukci destilačních přístrojů. Pak už se přesunete k pochopení rmutování, kvašení a destilaci. Na závěr vás čekají recepty na výrobu bourbonu, skotské whisky, ginu, rumu nebo vodky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1