Number of the records: 1  

Evropská vína v podmínkách české gastronomie


  1.  Doležal, Petr, 1961 duben 27.- - Author
    Nový Bydžov : Petr + Iva, c2000 - 144 s. : il., mapy ; 21 cm
    ISBN 80-902748-0-3
     vinařství  gastronomie  vinařské oblasti  víno
     informační publikace
    Evropská vína v podmínkách české gastronomie
    Title statementEvropská vína v podmínkách české gastronomie. Část IV., Vína Itálie / Petr Doležal
    Portion of titleVína Itálie
    Main entry-name Doležal, Petr, 1961 duben 27.- (Author)
    Issue dataNový Bydžov : Petr + Iva, c2000
    Phys.des.144 s. : il., mapy ; 21 cm
    ISBN80-902748-0-3
    National bibl. num.cnb000887225
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings vinařství * gastronomie - Česko * vinařské oblasti - Itálie * víno - Itálie
    Form, Genre informační publikace
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663.2 , 641/642 , 634.8.04 , 663.21/.22 , (437.3) , (450) , (036)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Evropská vína v podmínkách české gastronomie
    Další pokračování vinařského seriálu nás tentokráte zavádí do Itálie. Seznámí nás tedy nejen s jakostním rozdělením italských vín, ale i s hlavními vinařskými oblastmi, etiketami, barvami, statistikami o italském víně a v neposlední řadě i se správnou výslovností jejich názvů. Příručka je příjemným zdrojem základních informací a potěší oko každého čtenáře dychtícího po této oblasti gastronomie. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.