Number of the records: 1  

Ještě více hojnosti

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Ottolenghi, Yotam, 1968- - Author
    351 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN 978-80-7529-603-0
      Lovekin, Jonathan - Photographer   Eisenmannová, Dagmar, - Translator
     bezmasá jídla  zeleninová jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 57.492
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Ještě více hojnosti
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 57.492   

    Uniform title Plenty more. Česky
    Title statementJeště více hojnosti / Yotam Ottolenghi
    Main entry-name Ottolenghi, Yotam, 1968- (Author)
    Publication[Praha] : Slovart, 2018
    Phys.des.351 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN978-80-7529-603-0
    National bibl. num.cnb003057599
    NoteZ angličtiny přeložila Dagmar Eisenmannová. Fotografie Jonathan Lovekin. Obálkový podnázev: nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Lovekin, Jonathan (Photographer)
    Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Translator)
    Subj. Headings bezmasá jídla * zeleninová jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.5-021.146.4 , 641.55:635.1/.8 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Document kindBOOKS
    Ještě více hojnosti
    Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech, fotografiemi i grafikou... Listujte, čtěte, vybírejte, vařte a pochutnávejte si. Třeba na salátu ze syrové červené řepy s bylinkami, rýži se šafránem, datlemi a mandlemi na nudlích soba s marinovanými houbami, pikantní polévce s cizrnou a bulgurem, kaši z quinoy s grilovanými rajčaty a česnekem, těstovinách na íránský způsob, dušeném kadeřávku s křupavými šalotkami nebo fenyklu s kapary a olivami. Možná vás osloví i jídla s exotickým názvem, jako je karí laksa nebo cuketový baba ganuš. Dobrou chuť! Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.