Number of the records: 1
64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7390-614-6
Knihy Omega
Ferrigno, Ursula - Compiler Pickford, Louise, - Compiler Baldwin, Jan - Photographer Lebedová, Sára - Translator
jídla dresinky marinády rostlinné oleje
příručky kuchařské receptyCall number C 373.613 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Main entry-title Oils. Česky Title statement Oleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády / recepty sestavily Ursula Ferrigno a Louise Pickford ; fotografie pořídil Jan Baldwin ; přeložila Sára Lebedová Publication Praha : Dobrovský s.r.o., 2017 Phys.des. 64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7390-614-6 National bibl. num. cnb002929387 Edition Knihy Omega (Dobrovský) Note Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík Another responsib. Ferrigno, Ursula (Compiler)
Pickford, Louise, 1964- (Compiler)
Baldwin, Jan (Photographer)
Lebedová, Sára (Translator)
Subj. Headings jídla * dresinky * marinády * rostlinné oleje Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , 641.88 , 641.88:637.5.035 , 664.34 , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády. Šéfkuchařka představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů.Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu. Objevte tajemství jedinečných vinaigrette, dressingů či marinád. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1