Number of the records: 1  

Mamma mia!, aneb, To nejlepší od italských matek

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Praha : Burda Media 2000, c2013 - 157 s. : barev. il., 1 mapa ; 25 cm
    ISBN 978-80-87575-07-9
    Apetit na cestách - Itálie
      Hrbková, Alena - Photographer
     italská jídla  gastronomie
     kuchařské recepty
    Call numberC 372.625
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Mamma mia!, aneb, To nejlepší od italských matek
    BranchPlaceInfoSignature
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 372.625 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 08.07.2024)C 372.625   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 12.07.2024)C 372.625 a   

    Title statementMamma mia!, aneb, To nejlepší od italských matek / [fotografie Alena Hrbková ... et al.]
    Portion of titleTo nejlepší od italských matek
    Issue dataPraha : Burda Media 2000, c2013
    Phys.des.157 s. : barev. il., 1 mapa ; 25 cm
    ISBN978-80-87575-07-9
    National bibl. num.cnb002497220
    Edition Apetit na cestách
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Hrbková, Alena (Photographer)
    Subj. Headings italská jídla * gastronomie - Itálie
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC (450) , 641/642 , 641.568(450) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    Mamma mia!, aneb, To nejlepší od italských matek
    V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie. A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce, co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.