Number of the records: 1  

Hygiena a technologie potravin

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Spitzer, Gerhard, 1930-2012 - Author
    2. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 - 244, [7] s. ; 8°
    Živočišná výroba
      Burda, František - Author of introduction
     hygiena potravin  potravinářská technologie
     učebnice středních škol
    Call numberC 48.792
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 48.792   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementHygiena a technologie potravin : učeb. text pro stř. zeměd. techn. školy oboru veterinárního / Gerhard Spitzer ; Předml.: František Burda
    Main entry-name Spitzer, Gerhard, 1930-2012 (Author)
    Edition statement2. vyd.
    Issue dataPraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 (Mír 2)
    Phys.des.244, [7] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000477967
    Edition Živočišná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    NotePřehl. použité lit.. S obr. a fot. v textu. Obálka: Miroslav Houska. (601-1600) výt.
    Another responsib. Burda, František (Author of introduction)
    Subj. Headings hygiena potravin * potravinářská technologie
    Form, Genre učebnice středních škol
    Conspect614 - Veřejné zdraví a hygiena
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 663/664 , 614.31 , (075.3)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Nové učební osnovy utvářejí obsah 2. vydání, jež proti původnímu vydání zařazuje navíc hygienu zvěřiny, ryb, medu a vosku, konzervování a skladování potravin, zpracování masa apod. Zahrnuje tedy všechny živočišné produkty. Text pak je upraven podle zákona č. 66 a vyhlášky ministerstva zemědělství, lesního a vodního hospodářství, kterou se provádějí některá ustanovení zákona o veterinární péči. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.