Number of the records: 1  

Poumon, Respiration et Sport

  1. book

    book


    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 - 559 s.
      Schmid, Ludvík, - Editor   Hornof, Zdeněk, - Editor
     tělovýchovné lékařství  dýchání
     sborníky
    Call numberC 56.523
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 56.523   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementPoumon, Respiration et Sport : 1er Congrés Européen de Médecine Sportive organisé par la Fédération Internationale de Médecine Sportive [aj.] Prague, 10-12 Juin 1963 / Rédacteurs: Z Hornof et L. Schmid
    Issue dataPraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1965
    Phys.des.559 s.
    National bibl. num.cnb000442798
    Another responsib. Schmid, Ludvík, 1910-1992 (Editor)
    Hornof, Zdeněk, 1910-1973 (Editor)
    Subj. Headings tělovýchovné lékařství * dýchání
    Form, Genre sborníky
    Conspect61 - Lékařské vědy. Lékařství
    UDC 612.2 , 61:796 , (082)
    CountryČesko
    Languagefrancouzština
    Document kindBOOKS
    Referáty oddílu Anatomie se zabývají strukturálními změnami plic, způsobenými tréninkem, vlivem intenzívní svalové práce na strukturu plic apod., oddílu Fyziologie pak fyziologií plic a dýchání, změnami dýchání během fyzicképráce,zaznamenanými metodou pneumotachygrafickou, dýcháním během plavání, vlivem tréninku na dýchací funkci apod., oddílu Klinika nasálním zacpáním u výkonných sportovců, maligními nádory plic u bývalých sportovců apod., oddíluTělesnálékařská výchova mechanismem léčebných tělesných cvičení při nemocech vnějšího dýchání, významem dobrovolné regulace dýchání při cvičení dechu u zdravých i nemocných, cvičením a hypertonií apod., oddílu Sdělení o různýchnámětechměřením únavy u sportovců, změnami srdce během přetížení a přetrénování, otázkami vědecké výživy jako důležitého faktoru u sportovců, otázkami nynějšího stavu amatérského boxu apod.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.