Number of the records: 1
Dobrou chuť, velkoměsto
book
Praha : Scriptorium : Archiv hlavního města Prahy, 2007 - 465 s. : il., faksim. ; 21 cm
ISBN 978-80-86852-16-4 (Archiv hl. m. Prahy : brož.), ISBN 978-80-86197-85-2 (Scriptorium : brož.) :
Fejtová, Olga, - Editor Ledvinka, Václav, - Editor Pešek, Jiří, - Editor
15.-20. století
gastronomie gastronomie potravinářský průmysl potravinářský průmysl města
sborníky konferencíCall number ČC 533/2007-25 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Dobrou chuť, velkoměsto : sborník příspěvků z 23. vědecké konference Archivu hlavního města Prahy, uspořádané ve spolupráci s Institutem mezinárodních studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy ve dnech 5. a 6. října 2004 v Clam-Gallasově paláci v Praze / sestavili Olga Fejtová, Václav Ledvinka a Jiří Pešek Část názvu 23. vědecká konference Archivu hlavního města Prahy Vědecká konference Archivu hlavního města Prahy Záhlaví-akce Dobrou chuť, velkoměsto (2004 : Praha, Česko) Vyd.údaje Praha : Scriptorium : Archiv hlavního města Prahy, 2007 Fyz.popis 465 s. : il., faksim. ; 21 cm Roč., číslo rok 2007 ISBN 978-80-86852-16-4 (Archiv hl. m. Prahy : brož.) 978-80-86197-85-2 (Scriptorium : brož.) : Kč 189,00 Číslo nár. bibl. cnb001760335 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografické odkazy Jazyková pozn. Část. německý, polský a slovenský text, německá resumé Poznámka Monografické číslo seriálu: Documenta Pragensia ; 25 (2007) Dal.odpovědnost Fejtová, Olga, 1962- (Editor)
Ledvinka, Václav, 1947- (Editor)
Pešek, Jiří, 1954- (Editor)
Dal.odpovědnost Archiv hlavního města Prahy
Univerzita Karlova. Institut mezinárodních studií
Monografické č. seriálu Documenta Pragensia. 21 (2002)
Předmět.hesla 15.-20. století * gastronomie - Česko - 15.-20. století * gastronomie - Evropa střední - 15.-20. století * potravinářský průmysl - Česko - 15.-20. století * potravinářský průmysl - Evropa střední - 15.-20. století * města - Evropa střední - 15.-20. století Forma, žánr sborníky konferencí Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 663/664 , 352 , (437.3) , (4-191.2) , (062.534) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština ; němčina ; polština ; slovenština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Loading…
Number of the records: 1