Number of the records: 1  

Pod pokličkou 3

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Horsáková, Monika, 1970- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Česká televize, 2008 - 210 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-85005-96-7
    Edice České televize
      Teslíková, Kamila - Author   Strýčková, Jana - Author   Saturková, Jitka - Editor
     potraviny  zelenina  ovoce  jídla
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    Call numberC 329.689
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Pod pokličkou 3
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 329.689   

    Title statementPod pokličkou 3 : Popelky v české kuchyni / Monika Horsáková, Kamila Teslíková, Jana Strýčková ; [editorka Jitka Saturková ; ilustrace Petr Chytil]
    Portion of titlePopelky v české kuchyni
    Main entry-name Horsáková, Monika, 1970- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Česká televize, 2008
    Phys.des.210 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN978-80-85005-96-7
    National bibl. num.cnb001794190
    Edition Edice České televize
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Another responsib. Teslíková, Kamila (Author)
    Strýčková, Jana (Author)
    Saturková, Jitka (Editor)
    Subj. Headings potraviny * zelenina * ovoce * jídla
    Form, Genre populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 613.26/.29 , 663/664 , 635.1/.8 , 634.1/.8 , 641.55 , (0.062) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Pod pokličkou 3
    Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.