Number of the records: 1
Horsáková, Monika, 1970- - Author
Vyd. 1. - Praha : Česká televize, 2008 - 210 s. : barev. il. ; 24 cm
ISBN 978-80-85005-96-7
Edice České televize
Teslíková, Kamila - Author Strýčková, Jana - Author Saturková, Jitka - Editor
potraviny zelenina ovoce jídla
populárně-naučné publikace kuchařské receptyCall number C 329.689 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Pod pokličkou 3 : Popelky v české kuchyni / Monika Horsáková, Kamila Teslíková, Jana Strýčková ; [editorka Jitka Saturková ; ilustrace Petr Chytil] Portion of title Popelky v české kuchyni Main entry-name Horsáková, Monika, 1970- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Česká televize, 2008 Phys.des. 210 s. : barev. il. ; 24 cm ISBN 978-80-85005-96-7 National bibl. num. cnb001794190 Edition Edice České televize Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Another responsib. Teslíková, Kamila (Author)
Strýčková, Jana (Author)
Saturková, Jitka (Editor)
Subj. Headings potraviny * zelenina * ovoce * jídla Form, Genre populárně-naučné publikace * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 613.26/.29 , 663/664 , 635.1/.8 , 634.1/.8 , 641.55 , (0.062) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1