Number of the records: 1  

Picková, Jana, 1954-

  1. person

    person

    Personal namePicková, Jana, 1954-
    See linkPickova, Jana, 1954-
    Place of activity Vodňany (Česko)
    Uppsala (Švédsko)
    Keywords vědkyně - Čechy jižní (Česko)
    rybářství - Čechy jižní (Česko)
    BiographyNarozena 1954. Prof., RNDr., Ph.D., odbornice v oboru potravinářství, zabývá se kvalitou masa ryb a dalších potravin živočišného původu. (Department of Food Science, Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala).
    Workplace Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický.
    Source data foundPickova, J.: Importance of knowledge on lipid composition of foods to support development towards consumption of higher levels of n-3 fatty acids via freshwater fish. In: Physiological research. 2009, roč. 58, Suppl. 1, S39-S45 (odkaz viz) ; KBS, cit. 7. 5. 2013 (datum narození, křestní jméno) ; www(Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita, České Budějovice), cit. 10. 5. 2013 (záhlaví - tvar jména, datum narození, profesní údaje) ; www(ISSUU - Věda z mnoha pohledů by Jihočeská univerzita), cit. 25. 9. 2015 (akademické tituly, profesní zaměření)
    DatabaseSoubor regionálních autorit - osobní jména
    References (1) - ARTICLES
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.