Number of the records: 1  

SCINTILLAE ASCETICAE Ad Excitandum & fovendum Spiritum

  1. SCINTILLAE ASCETICAE Ad Excitandum & fovendum Spiritum

    book


     Naisl, Aemilianus, 1670-1753 - Author
    MONACHII ; & PEDEPONTI : Sumptibus JOAN. GASTEL, Bibliopolae, 1752 - [32], 240 s. ; 8°
      Gastl, Johann, - Printer
    Call numberZK 143
    BranchPlaceInfoSignature
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněZK 143   

    Title statementSCINTILLAE ASCETICAE Ad Excitandum & fovendum Spiritum : Sive CONSIDERATIONES in Praecipua Festa & sacratiora Anni tempora / Publicae Luci commissae a P. AEMILIANO NAISL, Ordinis S.P. Benedicti. Professo & Sacerdote Jubilaeo ac Seniore in Monasterio Weihen-Stephanensi Exemptae Congregationis SS. Angelorum Custodum Bavaricae
    Main entry-name Naisl, Aemilianus, 1670-1753 (Author)
    Issue dataMONACHII ; & PEDEPONTI : Sumptibus JOAN. GASTEL, Bibliopolae, 1752
    Phys.des.[32], 240 s. ; 8°
    Provenience Mühlpeck, Amadeus, zemř. 1766
    Note"CUM PRIVILEGIO SACRAE CAESAREAE MAJESTATIS, ET FACULTATE SUPERIORUM". Impresum na titulní straně pod linkou. Vlysy z ozdůbek, viněty, rytý rámovaný vlys, ozdůbky, kroužky a závorky v záhlaví oddělené od textu linkou, ozdůbky na konci textu, signatury, kustody
    Ownership hist.Na titulní straně rkp.: "Comparavit F: Amadaeus Mühlpeck S: Coronae Professus pro Bibliotheca ejusdem Mon[aste]rij 1754"
    Binding inf.Vazba celokožená z hnědé mramorované kůže na lepenkových deskách, šití na 5 pravých vazů, hřbet zdoben zlaceným slepotiskem, červená stříkaná ořízka. Na hřbetu štítek s vytlačeným a zlaceným tituem. Poškozeno červotočem, přední hrany desek okousány od myší
    Another responsib. Gastl, Johann, činný 1730-1754 (Printer)
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    CountryNěmecko
    Languagelatina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBKAJ&zaznamid=100010626
    Document kindRare books
    Supplementstaré tisky
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.